GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

“Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir."Benim fikirlerimi benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfi dir.”

Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.

May

Okulumuz öğretmeni Sabiha Dutlu, 5/L sınıfıyla münazara etkinliği düzenledi ve öğrencilerin tartışma becerilerini geliştirmeyi hedefledi.

Sabiha Dutlu, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak konuyu seçti ve öğrenciler, araştırma yaparak fikirlerini savundu ve karşı argümanlara cevaplar geliştirdi.

Bu etkinlik, öğrencilerin iletişim becerilerini güçlendirdi ve kendilerini ifade etmelerini sağladı. Bu başarılı etkinlik için hocamıza teşekkür ediyoruz.

May

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Yıldız Kızlar  Futbol Takımı Gaziantep  il birincisi olmuştur. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Küçük Erkekler  Futbol Takımı Gaziantep  il ikincisi  olmuştur. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Bocce yıldız kızlar  Gaziantep il üçüncüsü olmuştur. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Bocce küçük kızlar  Gaziantep il üçüncüsü olmuştur. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Tenis Yıldız Kızlarda Gaziantep il dördüncüsü  olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Grekoromen Güreş Ferdi 3 İl Birinciliği 1 il ikinciliği elde etmiştir.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Serbest Güreş Yıldız Erkek Ferdi Yılmaz 2 il birinciliği ve 2 il ikinciliği ve 4 il üçüncülüğü elde etmiştir. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimii tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Serbest Güreş Yıldız Kızlar Ferdi 1 il birinciliği ve 3 il ikinciliği ve 4 il üçüncülüğü elde etmiştir. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.