GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Yıldız Kızlar  Futbol Takımı Gaziantep  il birincisi olmuştur. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Küçük Erkekler  Futbol Takımı Gaziantep  il ikincisi  olmuştur. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Bocce yıldız kızlar  Gaziantep il üçüncüsü olmuştur. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Bocce küçük kızlar  Gaziantep il üçüncüsü olmuştur. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Tenis Yıldız Kızlarda Gaziantep il dördüncüsü  olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Grekoromen Güreş Ferdi 3 İl Birinciliği 1 il ikinciliği elde etmiştir.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Serbest Güreş Yıldız Erkek Ferdi Yılmaz 2 il birinciliği ve 2 il ikinciliği ve 4 il üçüncülüğü elde etmiştir. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimii tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Serbest Güreş Yıldız Kızlar Ferdi 1 il birinciliği ve 3 il ikinciliği ve 4 il üçüncülüğü elde etmiştir. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.