GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda dünya pi günü etkinlikler ile kutlanmıştır. Elanur IŞIK hocamıza teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz öğrencileri TOBB fen lisesini ziyaret ettiler. Fen Bilimleri Öğretmenimiz Seçil Aheste KARGIN ve Rehber Öğretmenimiz Hakan GÜLGEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin sportif anlamda gelişmeleri ve sosyalleşmeleri amacıyla futbol turnuvusı düzenlenmiştir.  Turnuvaya katılarak başarılı olan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Sayın Ergün YILDIRIM tarafından madalyaları takılmıştır. Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder , turnuva sürecinde emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu  Yıldız Kızlar Serbest Güreş Takımı   6 il birinciliği , 4 il ikinciliği , 2 il üçüncülüğü elde etmiştir.. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Korfbol Yıldız Karma Takımı Gaziantep  il dördüncüsü olmuştur. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı Gaziantep  il üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu Yıldız Erkekler Futbol Takımı Gaziantep  il birincisi olmuştur. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

“Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir."Benim fikirlerimi benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfi dir.”

Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.

May

Okulumuz öğretmeni Sabiha Dutlu, 5/L sınıfıyla münazara etkinliği düzenledi ve öğrencilerin tartışma becerilerini geliştirmeyi hedefledi.

Sabiha Dutlu, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak konuyu seçti ve öğrenciler, araştırma yaparak fikirlerini savundu ve karşı argümanlara cevaplar geliştirdi.

Bu etkinlik, öğrencilerin iletişim becerilerini güçlendirdi ve kendilerini ifade etmelerini sağladı. Bu başarılı etkinlik için hocamıza teşekkür ediyoruz.

May