GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu

Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu

Adres
CUMHURİYET MAH. 13130 NOLU SK. NACİYE MEHMET GENÇTEN O BLOK NO: 3 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
ÖĞRENCİLERİMİZİN ZEKA DÜZEYLERİ İYİ KABİLİYETLERİ ÖLÇÜSÜNDE EN ÜST DÜZEYE ÇIKARARAK VE TEKNOLOJİNİN EN SON TEKNİKLERİYLE YENİLİKÇİ TOPLUM TARAFINDAN BENİMSENEN VE ÖRNEK GÖSTERİLEN EĞİTİM VE ÖĞRETİM YUVASI OLMAKTIR.
Misyon
SORUNLARINA AKILCI ÇÖZÜMLER ÜRETEN,HÜR VE DEMOKRATİK DÜŞENEN,ÇAĞDAŞ DÜŞÜNCEYE SAHİP,YARATICI VE BİLİNÇLİ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR..
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler
Sabahcı Devre: Okul Başlama ve Bitiş 06:50 - 12:30 Öğleci devre : Okul Başlama ve Bitiş 12:45 - 18:25
Ulaşım
OKULUMUZ HEM ŞEHİR MERKEZİNE HEM DE ÜNİVERSİTE CİVARINA YAKIN MESAFEDE YER ALMAKTADIR. ŞEHİR MERKEZİNDEN YUKARI BAYIR DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.ÜNİVERSİTE CİVARINDAN ULAŞIM İSE 60. YIL DOLMUŞLARI İLE 15-20 DK SÜRMEKTEDİR.
YUKARIBAYIR SEMTİ,MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI KARŞISI
MERKEZDE
Satranç Jimnastik Hentbol Futbol
Bilimsel Etkinlikler